Хамалски и транспортни услуги за София и страната на най-ниски цени- 0897579148

Изхвърляне на стари мебели и вещи

   Ние от Хамали София ще ви помогнем да се освободите от  старите мебели и кухненски вещи отдавна изоставени и никому ненужни. Фирмата ни извършва частично или цялостно почистване на жилища, офиси, складове и др. от ненужна мебелировка, електроуреди и различни битови отпадъци. Разполагаме с екип от специалисти, които ще изхвърлят ненужните мебели и вещи безпроблемно, качествено и бързо. Цените варират в зависимост от  броят,  големината на мебелите и наличието на асансьор. 
   Цената за 1бр. мебел започва от 40лв. 
   Изхвърляне на едностайно жилище  цена-140лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).
   Изхвърляне на двустайно жилище- цена 220лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).
   Изхвърляне на тристайно жилище- цена 310лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).
   За определяме на точната цена предлагаме безплатен оглед в удобно за вас време. Обадете ни се за да изготвим най-добрата оферта за вас! тел: 0897579148


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.