Бързо и лесно преместване до всяка точка на страната Обадете се сега: 0897579148

Съвети за опаковане на кашони за преместване

Съвети за опаковане на кашони за преместване
Знаете ли колко кашони ще ви трябват? Вероятно не, винаги ще се откриват неща, които не сте виждали от години,скрити дълбоко в шкафовете. Ние разполагаме с разнообразие от кашони,памучни одеала,стреч фолио,аеропласт и други крепежни аксесоари на склад
Опаковането в кашони може да изглежда като проста задача, но има правилен и грешен начин да подредите нещата и това е в основата на вашия успех. Когато един кашон е подреден правилно, той ще защитава всички елементи, които се съдържат в него, за да гарантира, че няма вашите ценности да се счупят или повредят при транспортирането.

Препоръчва се използването на нов велпапе кашон при пакетиране. Ако се надявате да спестите пари от вашия бюджет използвайте употребявани кашони, но се уверете, че всеки кашон е здрава и ще издържи на преместването.
Идеалния кашон трябва да бъде твърд и в добро състояние, без разкъсвания, пробиви, или увреждане на ъглите.

След като имате здрав кашон за преместване, тук са стъпките, които ще ви помогнат да подредите своите вещи.
 
  • Укрепете дъното на кашона с опаковъчна лента. Това е особено важно, ако кашона вече е бил използван. Това    ще гарантира, че всички елементи в кашона няма да пропаднат през дъното по време на транспорта.
  • Опаковайте тежките предмети на дъното на кашона и по-леки елементи на върха.
  • Попълнете празното пространство на кашона с дамаска, дрехи или хартия. Това ще гарантира, че елементите в кашона няма да се измести по време на движението.
  • Не опаковайте кашони по-тежки от 20 кг. Те не само ще бъдат трудни за вдигане, но и прекалено тежкия кашон е по-вероятно да се къса на дъното.
  • Уверете се, че всички кашони за преместване са затворени и запечатани правилно. Никога не опаковайте кашони, които не могат да се затворят.
  • Въпреки че по-горе насоките за опаковане на кашони изглеждат основни, те са важни, ако искате да се осигури бързо и ефикасно преместване в новия ви дом.